DA, recunosc că m-am gândit dintotdeauna la ziua nunții. Cum o să fie, unde, cu cine, când, și mai ales dacă o să fie, iar scenariile s-au tot schimbat în mintea mea de-a lungul timpului. Dar am avut și o mare teamă: să nu fiu copleșită de pregătiri și să mă transform într-o bridezila. Acum, la un an de la nuntă, pot să zic atât: ce bine că nuntile se pot organiza de altcineva, ce bine că există Anita Și Nicoleta, ce bine că le-am găsit pe fetele astea frumoase, deștepte și creative de la KOON. Cu ajutorul lor, visul meu a devenit realitate. Girls, vă mulțumesc că nu ați lăsat-o pe bridezila să iasă la suprafață. :))

Ana-Maria Stancu

“Poate cel mai dificil lucru din toata activitatea mea este sa gasesc oameni care sa vorbeasca aceeasi “limba” cu mine si ma refer aici la profesionalism, viteza de reactie, creativitate, inovatie si anticiparea anumitor dorinte. Ceea ce apreciez cel mai mult la Nicoleta si la echipa ei de la KOON este ca niciodata nu exista IMPOSIBIL, ca mereu exista solutii, iar daca nu exista se inventeaza alternative. KOON este firma alaturi de care evenimentele aniversare ADPM PR au fost organizate la telefon si singura firma in care am incredere ca toate cele discutate se vor intampla in realitate. In activitatea mea de zi cu zi lucrez cu cei mai buni oameni din domeniile lor de activitate, iar KOON nu face exceptie”

Christian Stan Managing Partner ADPM PR

“Multumesc din tot sufletul fetelor de la Koon, asa cum le spun eu, pentru ideile minunate si originale….am avut cele mai speciale invitatii de nunta, invitatii pe care toti oaspetii mei le-au apreciat si le-au pastrat in mod special, si pentru cele mai frumoase voaluri de scaune! Ideea lor originala a facut ca sala unde a avut loc nunta mea si botezul fetitei mele, sa para absolut spectaculoasa! Le multumesc pentru profesionalism si promtitudine , si pentru prietenia lor sincera. Pentru mine colaborararea cu ele a fost o reala placere si ideile lor au facut ca evenimentul sa fie mai frumos si mai original”

Oana Roman

KOON este partenerul ideal pentru evenimente speciale! Concept inedit, mancare exceptionala, lumini, sonorizare si aranjamente florale seducatoare! O echipa care raspunde la orice solicitare cu “Da, facem” si o fac bine! Atunci cand organizezi un eveniment important cu invitati pretentiosi, este esential sa lucrezi cu oameni care stiu ce inseamna cu adevarat cuvantul “Premium“, iar la KOON am gasit o veritabila echipa de profesionisti”

Teodora Burz, Country Manager Damat Tween

Ma emotioneaza sa scriu despre aceste doua fete, Anita si Nico, minunile naturii care sunt in spatele unui concept care a devenit un brand consacrat. Da, Koon are logistica, echipa de implementare, forta, idei, rapiditate, inventivitate, responsabilitate! Dar parca mai presus de orice are SUFLET! La finalul unui weekend plin de evenimente, Anita si Nico nu trag linie si calculeaza, ca tot managerul. Isi fac o ciocolata fierbinte si isi zambesc. Apoi fiecare merge acasa. Anita la Andrei, iubitul ei, Nico, la sot si la fetita! Acolo este motorul lor si de acolo vine inspiratia. In ocaziile in care am apelat la Koon, nu a trebuit sa explic prea mult. Am spus doar inceputul povestii si ele l-au continuat. Au iesit cele mai frumoase torturi, cele mai surprinzatoare aranjamente, cele mai indraznete idei de a pune in practica un eveniment. Personal sau public. Si parca, de fiecare data, entuziasmul intrecea orice reusita precedenta. Nunti, botezuri, cocktailuri, mese private, aniversari, conferinte, cursuri de gatit sau un simplu dar pe care vrei sa-l faci unei persoane dragi, lasa-te pe maini magice! Koon este Koom iti place!

Andreea Berecleanu

Comments are closed.